Οι Υπηρεσίες μας

Διαθέτουμε πάνω από 150 ανταλλακτήρια συναλλάγματος σε όλο τον κόσμο, συνεπώς θα μας βρείτε παντού! Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας είναι πάντοτε έτοιμο να σας βοηθήσει σχετικά με κάθε ξένο νόμισμα ή άλλες ταξιδιωτικές ανάγκες σας! Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για τουρίστες, ταξιδιώτες, απόδημους και όσους ταξιδεύουν συχνά διεθνώς.

Ανταλλακτήριο συναλλάγματος

Η Prosegur Change προσφέρει μια ευρεία γκάμα ξένων νομισμάτων, τόσο στα υποκαταστήματά της όσο και διαδικτυακά. Πληρώνοντας με μετρητά στο εξωτερικό αποφεύγετε τον κίνδυνο υποκλοπής της πιστωτικής σας κάρτας ή τυχόν απροσδόκητες χρεώσεις στον λογαριασμό της κάρτας σας. Να γνωρίζετε πως, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, τα μετρητά δεν είναι ξεπερασμένος τρόπος συναλλαγής και οι καταναλωτές εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν στο 50% των συναλλαγών τους. Συνεπώς, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μετρητά στο επόμενο ταξίδι!

Αγορές με επιστροφή φόρου

Αν κατοικείτε εκτός Ε.Ε. και επισκέπτεστε την Κύπρο, οι υπηρεσίες αγορών χωρίς φόρους σάς επιτρέπουν να πετύχετε επιπλέον εξοικονόμηση στις αγορές σας στην Κύπρο, στη συντριπτική πλειοψηφία επιχειρήσεων λιανικής πώλησης. Μπορείτε να λάβετε επιστροφή μέρους του ΦΠΑ (Φόρου Προστιθέμενης Αξίας). Μάλιστα, μέσω των υποκαταστημάτων της Prosegur Change μπορείτε να λάβετε επιστροφή υψηλότερου ποσοστού του ΦΠΑ.

Υπηρεσία προκαταβολής μετρητών

Αν χρειάζεστε άμεσα ευρώ από τα υποκαταστήματά μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες προκαταβολής μετρητών χωρίς πολλές διατυπώσεις. Απλώς ρωτήστε έναν από τους έμπειρους Συμβούλους Πωλήσεων στα υποκαταστήματά μας.

Δίκτυο ATM

Χρειάζεστε ρευστό σε EUR, USD ή GBP; Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και χωρίς χρέωση, να κάνετε ανάληψη σε αυτά τα νομίσματα από τα μηχανήματα ATM που υπάρχουν στα υποκαταστήματά μας στα διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου.