Σχετικά με εμάς

Η Prosegur Change αποτελεί νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Prosegur Cash. Η Prosegur Change αξιοποιεί την εκτεταμένη τεχνογνωσία της Prosegur στη διαχείριση μετρητών, καθώς και την 30ετή εμπειρία της στην εξυπηρέτηση τουριστών με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες όπως η ανταλλαγή συναλλάγματος, οι μεταφορές χρημάτων, οι επιστροφές φόρου και πολλές ακόμη.

Αποστολή της Prosegur Change είναι να αποτελέσει παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των ανταλλακτηρίων συναλλάγματος, με σημαντική φυσική παρουσία σε σημεία όπως αεροδρόμια και κέντρα πόλεων αλλά και ισχυρή διαδικτυακή παρουσία.

Παγκόσμια παρουσία

Θα μας βρείτε όπου κι αν πάτε. Διαθέτουμε παρουσία παγκοσμίως, σε πάνω από 150 σημεία τα οποία αυξάνονται συνεχώς. Καθώς η Prosegur Change έχει το βλέμμα στραμμένο συνεχώς προς το μέλλον και την καινοτομία, έχει επίσης αναπτύξει υπερσύγχρονα συστήματα ATM και τεχνολογίες πληρωμών.

Υπηρεσίες

Γνωρίζουμε πολύ καλά τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους. Για τον λόγο αυτό, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε διεθνείς ταξιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Παρέχουμε υπηρεσίες ανταλλακτηρίου συναλλάγματος για πάνω από 90 ξένα νομίσματα, τόσο online όσο και σε υποκαταστήματα, καθώς και μεταφοράς χρημάτων (WesternUnion), προκαταβολής μετρητών, τραπεζικών καταθέσεων, πληρωμής λογαριασμών, επιστροφής φόρων και άλλες.

*Ορισμένες υπηρεσίες δεν διατίθενται σε όλες τις χώρες.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του χαρακτήρα της Prosegur Change. Χορηγούμε, με τη μορφή δωρεών, μέρος των κερδών μας σε τοπικές κοινότητες και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μεταξύ των βασικών εταίρων μας σε αυτές τις κινήσεις είναι οι οργανισμοί Tree Foundation, United World School και Homeless Fund. Επίσης, παρέχουμε γνώσεις και τεχνογνωσία ηγετικών δεξιοτήτων σε κομβικούς οργανισμούς, όπως οι YPO, ATMIA, αλλά και γενικότερα στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο, με στόχο τον θετικό κοινωνικό τους αντίκτυπο.

Τα μετρητά είναι ακόμη εδώ

Παρόλο που, αναμφίβολα, η τεχνολογία έχει μεταβάλει και εξελίξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αλλά και οι εταιρείες πραγματοποιούν πληρωμές για αγαθά και υπηρεσίες, η ζήτηση και χρήση των μετρητών παραμένει σε υψηλά επίπεδα διεθνώς. Το 50% του συνόλου των καταναλωτικών συναλλαγών πραγματοποιείται με μετρητά και οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες προμηθεύουν τις τοπικές τους οικονομίες με όγκους χαρτονομισμάτων που είναι μεγαλύτεροι από ποτέ. Στην Ευρώπη, η συνολική αξία των χαρτονομισμάτων ευρώ που βρίσκονται σε κυκλοφορία έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η αξία των χαρτονομισμάτων ευρώ που βρίσκονται σε κυκλοφορία αυξήθηκε από 221 δισεκατομμύρια € το 2002 σε 1.314 δισεκατομμύρια € το 2020, τάση που αναμένεται να συνεχιστεί.